+381 (11) 34 49 339

 

MANIKIR I PEDIKIR

MANIKIR

U našem salonu najveću pažnju posvećujemo nezi prirodnih noktiju. Uz muški i ženski KLASIAN MANIKIR, možete probati i EKSKLUZIVNI  MANIKIR koji uključuje i masažu  TianDe masažnim kremama i pilinzima.

U našoj ponudi je i poseban tretman hidratacije kože ruku uz limfnu drenažu i pakovanje toplim rukavicama.

 Za lakiranje noktiju koristimo najkvalitetnije lakove  poznatih brendova O.P.I., KIKO  i Jessica.  Ukoliko, pak imate slabe i kratke nokte, možete ih ojačati trofaznom gel tehnikom ili ih ulepšati trajnim franch-om i sasvim novom tehnikom trajnog lakiranja noktiju TRAJNIM LAKOM (gel lakom) brenda Jessica.

Za kratke i izrazito problematične nokte u ponudi su izlivanje i nadogradnja najkvalitetnijim gelovima na tržištu.

$20

PEDIKIR

Pedikir se radi izuzetno kvalitenom aparaturom i kozmetikom. Možemo se pohvaliti garantovano sterilnim uslovima rada u kutku za negu stopala.

Pored estetskog i medicinskog pedikira, u ponudi imamo I SPA PEDIKIR, takodje možete uraditi i trajni french i trajni lak za dugotrajnije rezultate. Čak i na prirodnim noktima imaju vema dug period izdržljivosti i trajanja.

TRETMANI ZA RUKE I STOPALA

U cilju dodatne nege vaših ruku i stopala nudimo vam specijalan tretman blatom iz mrtvog mora koji revitalizuje i obnavlja kožu, skida mrtve slojeve kože i poboljšava njeno opšte stanje.

GALERIJA

Pogledajte našu galeriju fotografija