+381 (11) 34 49 339

 

MASAŽA

Dejstvo masaže se ogleda u suštini u lokalnom, mehaničkom uticaju na tkiva, usled čega nastupa pomeranje tkivnih tečnosti (limfe i krvi) i pomeranje samih tkiva.

RELAX MASAŽA

Potpomaže opšti razvoj organizma, održavanje njegovih oblika, služi za prevenciju premora, prenapetost mišića, smanjenje elastičnosti kože, kao i za njihovo otklanjanje.

ANTICELULIT MASAŽA

Ima jedno od najznačajnijih uloga u odstranjivanju celulita. Ona opušta telo, pojačava cirkulaciju krvotoka, razbija gromuljice masti i svih štetnih sastojaka. U toku tretmana možete koristiti ultrazvuk radi poboljšanja delovanja aktivnih komponenti, anticelulit krema i gelova. Takodje vrši stimulaciju mišićnog tkiva i smanjenja masnih naslaga.

MASAŽA STOPALA

Dovodi do potpunog opuštanja duha i tela, zahvaljujući stimulaciji odredjenih tačaka na tabanima koje su odgovorne za funkcionisanje svih organa našeg organizma.

RELAX MASAŽA LICA

Veoma pozitivno deluje na tonus mišića lica.

BOWEN

Bowen tehnika (Bouteh) predstavlja jedan od najvažnijih terapijskih koncepta u svetu danas. Ona se zasniva na teoriji da, kada se postigne totalna relaksacija tela, aktivira se unutrašnja sposobnost tela i uma da se vrate u balans i harmoniju.

Bowen tehnika je jedinstven oblik neuromišićnog remodeliranja. Ona deluje ne samo preko nervnog sistema, na strukturnom i mišićnom nivou, već i putem krvotoka i limfnog sistema. Poznata je po tome što ubrzava rehabilitaciju pacijenata, ali popravlja i kompletno unutrašnje stanje organizma.

Ova terapija je novi koncept rada na telu, koji nije preuzet ni iz jedne druge manuelne tehnike:

  • dolazi do bolje usklađenosti tela
  • povređeni ili napeti mišići se rasterećuju i popravlja se limfotok
  • meridijani brzo uspostavljaju tok

GALERIJA

Pogledajte našu galeriju fotografija