+381 (11) 34 49 339

 

TRAJNA ŠMINKA

Trajna šminka je popularan i najbezbolniji metod, kojim brzo možete naglasiti postojeću lepotu, ispraviti asimetrije na licu i biti uvek (više ili manje primetno) uredno našminkani. Takođe, možete delimično ili potpuno promeniti i korigovati postojeći oblik crta lica.

U našem slaonu nudimo Vam trajnu šminku očiju, obrva i usana.

Farbanje trepavica

Farbanje trepavica je bezbolno i ne šteti vašim trepavicama. Nakon ovog tretmana treopavice su vidno duže i lepše, pored toga koristi se crna vodootporna boja, koja trepavicama daje potpuno prirodan izgled i maskara Vam više neće biti potrebna.
Pored farbanja trepavica u ponudi imamo i farbanje obrva.

Trepavice

Lepe, uvijene i duge trpavice su želja svake dame. Ako Vaše trepavice nisu onakve kakve bi želele da budu u našem salonu imate mogućnost da ih ulepšate. U ponudi imamo francuski serum za trepavice, koji utiče na rast i gustinu i negujuću maskaru. Pored toga, nudimo mini-val trepavica, farbanje i nadogradnju svilenim trepavicama.

Mini-val trepavica

Minival je moderna metoda koja omogućava uvijanje trepavica bez obzira na njihovu dužinu. Mogu se uvijati duge ili kratke, retke ili guste trepavice i to je tako primetno, a opet prirodno, jer ih minival potpuno podiže, daleko efikasnije od uvijača, a pogled postaje otvoreniji. Preporučujemo i farbanje trepavica uz minival, za efektan izgled lagane šminke u svakoj prilici.

Svilene trepavice

Maskara vam više neće biti potrebna uz nove, svilene trepavice koje se nadograđuju na vaše prirodne novom metodom, za prirodan a pravi holivudski izgled. Svilene trepavice su identične prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih nadogradnji trepavica u bokorčićima. Stavljaju se direktno na dlaku, a sa njom i otpadaju. Baš kao i vlasi kose, i trepavice imaju svoj prirodni životni ciklus, pa kada otpadne jedna trepavica, na njenom mestu raste nova. Tako da svilene trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno s njom, pa je zato potrebno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu. U proseku je potrebno jednom mesečno dopuniti ih. Možete ih staviti duž celog kapka ili samo na krajevima.

GALERIJA

Pogledajte našu galeriju fotografija