+381 (11) 34 49 339

 

TRETMANI LICA

U prevenciji starenja neohodno je kožu negovati svakodnevno i pravilno od najranije mladosti, a u zavisnosti od godina starosti primenjivati odgovarajuće preparate i tretmane.
Programi za prevenciju starenja kože obuhvataju sistemsko i lokalno delovanje, što podrazumeva pravilnu negu kože, ishranu, način života, zaštitu od svih činilaca koji na koži ispoljavaju svoje štetno dejstvo, kao i tretmane "anti-age" supstancama.
Prave "anti-age" supstance su one koje uspostavljaju ravnotežu u regenarativno-degenerativnom balansu kože. Imaju bioaktivno dejstvo čija je funkcija podsticanje svih elemenata unutar kože, zaduženih za njen lep i zdrav izgled. Iz široke palete profesionalnih tretmana, a uz pomoć vrhunskog kozmetižara izaberite tretman da Vaše lice zasija novim sjajem.

U našem salonu koristimo preparate vodećih kozmetičkih kuća: THALGO, AQUA TONALE I SKEYNDOR.
Tretmani koje imamo u ponudi su:
-Klasični tretman lica
-klasični anti-age tretman
-UZ špatula
-Skeyndor hidrantni tretman
-Skeyndor C vitamin
-Piling voćnim kiselinama
-Ocean man tretman (za muškarce)
-Maske za lice i podočnjake
-Mezoterapija
-Ultrazvučni piling

Mezoterapija (bez igle)

Za mlađi izgled i lice bez bora danas više nije neophodno podvrgnuti se hirurškim zahvatima. Zahvaljujući napretku medicinske kozmetike sve je više bezbolnih tretmana kojima se postižu izvanredni rezultati u podmlađivanju kože. Jedan od takvih je i nova virtuelna mezoterapija, potpuno neagresivna metoda za negu lica i tela, uklanjanje bora, a radi se bez igala, bola i podliva. Ova metoda obuhvata više tretmana i za lice i telo, a radi se tehnologijom, po kojoj se putem jonskih kanala supstanca ubacuje direktno u ćeliju. Za negu se koriste preparati napravljeni od sastojaka koji su sastavni deo matrice kože, a za koje je dokazano da odlažu starenje. Ovaj tretman omogućava duboko prodiranje aktivnih sastojaka direktno u ćeliju, a tako se postiže i njihovo efikasno i brzo delovanje. U našem salonu za mezoterapiju koristimo preparate DERMOCLARE.

Ultrazvuk

U kozmetici se ultrazvukom postiže:

-Bolja prokrvljenost kože lica
-Poboljšanje metabolizma epiderma
-Stimulacija mišićnog tkiva uz koju se usporava proces starenja
-Zatvaranje pora
-Bolja hidratacija koze
-Poboljšanje stanja kod aknozne kože

Tretmani kiseonikom

Uz širok spektar ponude za relaksaciju u salonu možete dobiti još jedan vid usluge - tretman kiseonikom. Dok provodite vreme kod manikira ili pedikira, možete koristiti ovaj tretman za opštu revitalizaciju organizma. Takodje, tretman kiseonikom se koristi kao dodatak u kozmetologiji za bolji prodor aktivnih komponenti u dublje slojeve epidermisa.

Produžena nega i šminka

U cilju Vaše produžene nege nudimo Vam uzorke krema i anti age preparata poznatih kozmetičkih kuca Christian Breton i Biodroga. Takođe kod nas možete isprobati vrhunsku šminku francuskog brenda Christian Brethon. Imamo poseban šminkerski kutak sa velikom ponudom karmina, senki za oči, pudera, rumenila i ostale dekorativne kozmetike.

GALERIJA

Pogledajte našu galeriju fotografija